VEČERAS RIJEKA-INTER Kek: Bitno je hoćemo li biti agresivni i direktni

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u petak dočekuju Inter (Stadion HNK Rijeka, 18.30 sati) u utakmici drugog kola Hrvatski telekom Prve lige

Dvije ekipe ogled na Rujevici dočekat će u dijametralno suprotnom raspoloženju, Rijeka je prvenstvo otvorila pobjedom protiv Gorice (2:0), dok je Inter krenuo uvjerljivim porazom na gostovanju kod Lokomotive (0:4).

– Nova utakmica, novi izazov, ali cilj ostaje isti. Poznajemo protivnika i rezultat iz prvog poluvremena Lokomotive i Intera na daje nam za pravo da podcjenjujemo Inter i mislimo da će biti lako. Očekujem utakmicu gdje bismo mi trebali dominirati u posjedu, ali bitno je hoćemo li biti agresivni i direktni, rekao je Matjaž Kek u najavi utakmice protiv Intera.

– Možeš biti najbolji, ali ako nisi koncentriran u sportu, danas su te razlike sve manje. Već sam istaknuo, da ako moram govoriti o pristupu i motivaciji, onda netko nije u pravom poslu. Igrači su motvirani, u nekim trenucima bi bilo bolje da su i malo smireniji, ali to će doći s utakmicama, ustvrdio je Kek.

Ako nastupi protiv Intera, Leonard Zuta upisat će 124. nastup u riječkom dresu.

– Znamo da je Inter dobra momčad, imaju nekoliko dobrih igrača. Moramo pokazati respekt i nastaviti raditi kao i protiv Gorice, ustvrdio je Leonard Zuta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari