UTAKMICE U CENTRU ZAMET

Video | Vikend u Rijeci u znaku košarke! U petak polufinale, u subotu finale košarkaškog Kupa Hrvatske „Krešimir Ćosić“

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

U prvoj polufinalnoj utakmici u dvorani Centra Zamet snage će odmjeriti KK Cibona i KK Zadar, dok će u drugoj polufinalnoj utakmici zaigrati ekipe KK Split i KK Cedevita Junior

Završni turnir (F4) Kupa Hrvatske „Krešimir Ćosić“ odigrat će se 18. i 19. veljače u dvorani Centra Zamet. Polufinalne utakmice odigrat će se u petak, prva je na rasporedu u 18 sati, druga u 20:30 sati, a finale je na rasporedu u subotu u 19 sati.

Izvlačenju parova prisustvovali su zamjenica gradonačelnika Grada Rijeke Sandra Krpan, glavni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza Josip Vranković, trener Cibone Gašper Okorn, pomoćni trener Zadra Srđan Helbich, trener Splita Srđan Subotić i trener Cedevite Damir Mulaomerović.

Upravo su treneri odradili ždrijeb, a složili su se kako im predstoji zanimljiva i napeta završnica turnira u kojem su sve momčadi podjednako dobre i imaju jednake šanse za pobjedu.

Više u VIDEOPRILOGU Kanala Ri:

Zadovoljstvo što se finale Kupa Hrvatske odigrava upravo u Rijeci koja u 2022. godini nosi titulu Europskog grada sporta izrazila je zamjenica riječkog gradonačelnika Sandra Krpan i dodala kako je i prvi Kup, 1992. godine održan upravo u Rijeci.

„Znam da u Rijeci ima puno zaljubljenika u košarku i vjerujem da je pred nama uzbudljiv košarkaški vikend, stoga i ovim putem pozivam naše sugrađane da dođu i da pogledaju neku od utakmica“, istaknula je Krpan i dodala kako je u planu i daljnje ulaganje u sport od strane Grada Rijeke.

Zahvalnost Rijeci na gostoprimstvu i zahvalu Riječkom sportskom savezu na pomoći u organizaciji uputio je glavni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza Josip Vranković i dodao kako su sve ekipe koje se natječu podjednako dobre.

„Sve četiri ekipe imaju podjednake šanse za pobjedu i zadovoljan sam što će košarka još jednom pokazati sve svoje čari“, rekao je Vranković i dodao kako se nada kako će Hrvatski košarkaši savez i u budućnosti nastaviti s dobrom suradnjom s Gradom Rijeka.

Ulaznice za polufinale i finale utakmice mogu se kupiti na blagajni dvorane Centra Zamet te u Turističkom informativnom centru svaki dan od 9 do 18 sati, kao i na dan utakmice u dvorani Centra Zamet prije samo početka.

Valja napomenuti i kako će se polufinalne utakmice izravno prenositi na kanalu Arena Sport, dok će finale biti moguće gledati na programima HTV2 i Arena Sport.

Za ulaz u dvoranu bit će potrebno predočiti COVID putovnice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari