ZADNJA UTAKMICA JE SUTRA

VK Primorje zaključuje sezonu ulaskom u Premier regionalnu ligu; ”Postavljeni ciljevi su ostvareni na najbolji mogući način”

Odrađena je i posljednja ovosezonska tiskovna konferencija VK Primorja EB kojoj su nazočili Lovro Paparić i Sven Augusti. Sezona se zaključuje borbom za 5. mjesto i ulazak u Premier regionalnu ligu, a igrači su nam ponudili svoje viđenje sezone i utakmice protiv VK Medveščaka.

Velika prednost, ali podjednako i oprez

U nadolazeću utakmicu ulazimo sa velikom rezultatskom prednošću, što ne znači da smo sigurni, lopta je okrugla, ipak mislim da ćemo u utakmicu ući na najbolji mogući način. Agresivno kao i inače i privesti ovu tešku i turbulentnu sezonu kraju. Postavljene ciljeve, smo u skladu s mogućnostima ostvarili, bilo je utjecaja vanjskih faktora, a ono što smo mogli smo ostvarili na najbolji mogući način – kaže centar Primorjaša Paparić.

U ovoj utakmici idemo na pobjedu, poraz nije opcija, apsolutni smo favoriti u ovoj utakmici, nema mjesta iznenađenjima, a potrudit ćemo se i da ne krene kao u Zagrebu, odnosno da od prve minute krenemo jako i sigurno u pobjedu – jasan je Paparić.

Pandemija koronavirusa odigrala svoje

Bolja smo momčad, a to ćemo i siguran sam, pokazati. Ova sezona je po mnogočemu bila specifična, ponajprije neizvjesna zbog koronavirusa, a na kraju sezone je pandemija odigrala svoje i u našim redovima. Naravno da je došlo do svojevrsnog psihičkog pada, uslijed činjenice da nam je onemogućeno igrati uzvrat četvrtfinala protiv Solarisa. Cijela momčad i Klub se iz toga uzdigli, a da i ne govorim o razočarenju kad se trebate boriti za 3. mjesto, a u borbi ste od 5. do 8. mjesta u potpunosti bez razloga. Ipak je momčad protiv koje smo trebali igrati četvrtfinale, ista ona koju smo tri puta dobili u prijašnjem dijelu sezone – kaže Sven Augusti napadač Primorjaša.

Mogu zaključiti da nas je pandemija koronavirusa pogodila u krivom trenutku, svakako da su i druge momčadi su bile na neki način pogođene, no nas je baš u trenutku kada stvarno nije trebalo. Kompletni smo i spremni za utakmicu. Nije bilo većih problema sa posljedicama koronavirusa, tek lagana temperatura i manjih poteškoća na prvim treninzima u vidu također lagane temperature, no sada smo u formi i spremni za Medveščak – optimistično će Augusti.

Posljednja ovosezonska utakmica odigrava se u subotu 22.05.2021. godine na Bazenima Kantrida, s početkom u 20:00h.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari