Vodstvo HNS-a u izolaciji, među njima Šuker i Dalić

FOTO: Igor Šoban/PIXSELL

Nakon što je potvrđeno kako je predsjednik Nogometnog saveza Srbije Slaviša Kokeza pozitivan na koronavirus, u samoizolaciji je završio jedan dio djelatnika HNS-a

Na izvlačenju skupina Lige nacija u Amsterdamu koje je održano prije 12 dana sudjelovalo je nekoliko djelatnika Hrvatskog nogometnog saveza, među kojima predsjednik Davor Šuker te izbornik Zlatko Dalić. Na tom izvlačenju i skupu družili su se s mnogim pojedincima iz europskog nogometa, pa tako i predstavnicima Nogometnog saveza Srbije, piše Sportnet.

Kako je jučer potvrđeno da se predsjednik Nogometnog saveza Srbije Slaviša Kokeza nalazi u Infektivnoj klinici u Beogradu zbog pozitivnog testa na koronavirus, mjere samoizolacije određene su i za one koji nisu bili u bliskom kontaktu sa zaraženim.

Kako doznaje Večernji list, samoizolacija je određena predsjedniku saveza Šukeru, izborniku Daliću, direktoru Damiru Vrbanoviću, glasnogovorniku Tomislavu Packu te voditeljici Odjela međunarodnih poslova i licenciranja Ivančici Sudac. Premda nitko od njih nije pokazivao simptome bolesti, u konzultaciji s liječnikom Zoran Bahtijarevićem određeno je da do srijede budu u samoizolaciji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari