ZA NE POVJEROVATI: Krama je isto ovo učinio i prije pet godina u dresu Rijeke!

U jučerašnjoj utakmici Lige prvaka Lyon – Hoffenheim (2:2) hrvatski nogometni reprezentativac u dresu njemačkog prvoligaša Andrej Kramarić postigao je svoj peti gol sezone

Ništa novo i neobično u opusu omiljenog nam napadača čija je karijera krenula uzlaznom putanjom prije pet godina u dresu Rijeke i pod vodstvom legendarnog Matjaža Keka.

No priča postaje zanimljivija kada se pogleda u kalendar i uoči pomalo nevjerojatna činjenica: istom protivniku, istoga dana prije pet godina – 7. studenog 2013. – Krama je zabio i na mitskoj Kantridi u susretu Rijeke i Lyona u okviru skupine Europske lige!

Krama je tada postigao jedini gol za Rijeku za remi 1:1.

Inače, u jučerašnjoj utakmici Lyon je vodio 2-0 već u 28. minuti, mogao napuniti mrežu gostiju do vrha jer je imao igrača više od 51. minute i “milijun” prilika, no onda se ukazao Kramarić i u 65. minuti zabio za 2-1. Da bajka bude potpuna, pobrinuo se Čeh Kaderabek u 92. minuti kada je zabio gol i Nijemcima donio vrijedan bod.

Lyon je Kramariću posebno drag!

Zabio je Krama Francuzima dva gola i u prvoj utakmici skupine ovogodišnje Lige prvaka u Njemačkoj (3:3).

U četiri odigrane utakmice skupine Lige prvaka za Hoffenheima je zabio tri gola te jednom asistirao.

Vrhunska forma!

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari