BLISTAVA TRADICIJA NASTAVLJENA

Za riječki Karate klub TAD dva zlata i dvije bronce na Prvenstvu Hrvatske!

Seniorsko Prvenstvo Hrvatske u karateu održano je u Sportskoj dvorani Peščenica u Zagrebu. S dva zlata i dvije bronce Karate klub TAD pozicionirao se na visoko 3. mjesto sveukupnog poretka

Najstariji karate klub u Hrvatskoj koji će ove godine proslaviti 60 godina djelovanja i vrhunskih rezultata iz Zagreba se vratio pun ponosa i.. s malo žala zbog ozljeda i manjka sreće.

“Ma opći dojam je sjajan, opet smo ostvarili sjajan rezultat”, govori Boran Berak koji je osvojio naslov.

“Velika žalost je što se Aleksandra Hasani ozlijedila u prvoj borbi, a očekivalo smo njeno zlato i s tim bi bili najbolji klub u Hrvatskoj. No ostajemo nosioci kvalitete riječkih boja, najbolji u gradu i županiji. A Mladi Nino Donadić sigurno će se u budućnosti naosvajati zlata. Dakle, sretni i ponosni, ali ostaje žal jer nas sreća nije pomazila da budemo još uspješniji. A sad se vraćamo radu da u narednim izazovima osvojimo još više odličja.”

Zlato ste u Zagrebu osvojili vi i Nikolina Golomboš.

“Nikolina je u dva mjeseca postala U-21 europska prvakinja pa osvojila balkansko seniorsko zlato i sad je postala prvakinja Hrvatske! Uskoro ide na seniorsko EP u Zadar i sigurno će i tamo briljirati. Ma svi mi nastavljamo graditi tu sjajnu riječku priču, svjesni svojih kvaliteta i predani radu s optimizmom gledamo prema novim izazovima. Veliko hvala svima na podršci našim natjecateljima i trenerima”, rekao je Boran Berak.

KK TAD Rijeka na državnom prvenstvu je imao šest predstavnika, a vratio se s dva zlata i dvije bronce.

Nikolina Golomboš – prvakinja Hrvatske, seniorke preko 68 kg: maestralnom izvedbom s tri pobjede s uvjerljivom razlikom Nikolina je osvojila svoju prvu seniorsku nacionalnu titulu.

Boran Berak – prvak Hrvatske, seniori do 67 kg: dominantnom izvedbom kroz tri meča uz manje poteškoće osvojio još jedan naslov prvaka Hrvatske.

Nino Donadić, brončano odličje, seniori do 60 kg: nakon poraza u zadnjoj sekundi Nino je uspio naći pravi ritam i ponoviti prošlogodišnji uspjeh osvajanjem druge uzastopne seniorske medalje.

Leo Lazar, brončano odličje seniori do 84 kg: nakon uvodne pobjede poraz od prekaljenog prvaka u polufinalu, a onda osvajanje bronce s dominantnom pobjedom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari