ZAGREB – RIJEKA 0:2 Sezona zaključena pobjedom i golovima snalažljivog Bezjaka!

Nogometaši Rijeke pobijedili su Zagreb 2:0 u utakmici 21. kola MAXtv Prve lige zaključivši tako polusezonu slavljem u Kranjčevićevoj.

U tvrdoj i teškoj utakmici, u kojoj je Rijeka bila kvalitetniji i konkretnini suparnik, izabranici Matjaža Keka slomili su otpor domaćina u drugom poluvremenu i tako, barem na jedan dan, ponovo se vratili na vrh ljestvice.

Rijeka je povela u 54. minuti. Tomasov je izveo korner, obrana Zagreba loše je reagirala i lopta je kroz šumu nogu došla do Bezjaka na drugoj vratnici koji ju je samo gurnuo u mrežu – 0:1.

Zagreb se u tom trenutku morao otvoriti što je otvorilo Rijeci puno prostora. U 63. minuti Močinić je dodao za Moisesa koji je sjajno gurnuo loptu u prostor. Vešović je utrčao i poslužio Bezjaka koji je gurnuo loptu u prazan gol – 0:2.

Rijeka je prvom dijelu kontrolirala igru, ali bez previše izglednih prilika. Zagreb se zadovoljio činjenicom da ne primi pogodak čekajući svoju priliku iz kontre. Već u četvrtoj minuti Tomasov je lijepo ubacio iz slobodnog udarca, ali lijep udarac Moisesa glavom završio je u rukama vratara Zagreba.

Neugodan je bio ubačaj Moisesa u 16. minuti, ali Herceg se dobro snašao i izboksao loptu. Udarac Ristovskog s 18 metara u 24. minuti blokirali su braniči Zagreba, dok je 120 sekundi kasnije Tomasov prizeman ubačaj zamalo završio u golu. U 31. minuti Tomasov nije uspio iskoristiti lošu reakciju domaće obrane, njegov udarac opet je završio u rukama vratara Zagreba. Domaćin se oslobdio u završnici, ali pokušaji Gabrijela Bobana završili su u rukama Ivana Vargića. (hnk rijeka)
ZAGREB – RIJEKA 0:2

MAXTV PRVA LIGA : 21. KOLO
18:00 18.12.2015. Kranjčevićeva, Zagreb
2 °C vedro 130 Duje Strukan (Split)

0:1 Bezjak (54′)
0:2 Bezjak (63′)

ZAGREB: Herceg, Ćavar (od 77′ Jurilj), Stubičan, Konopek, Mudražija, Kolinger, Stepčić, Ćubel, Matić, Medić, Boban
RIJEKA: Vargić, Ristovski, Mitrović, Samardžić, Zuta, Močinić, Radošević, Tomasov (od 70′ Balaj), Lima (od 90′ Jugović), Vešović (od 79′ Roshi), Bezjak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja