„ZAJEDNO SMO HRVATSKA!“: HNK Rijeka pokreće zanimljivu inicijativu – svi zajedno podržimo sve HR-klubove u Europi!

HNK Rijeka ujedno izražava podršku hrabrim vatrogascima, ali i svim ljudima koji su branili svoje i tuđe domove pred vatrenom stihijom u Dalmaciji

Nogometaši Rijeke u utorak su pobijedili The New Saints 5:1 i tako ostvarili plasman u treće pretkolo Lige prvaka. Rijeka je u Oswestryju odigrala odličnu utakmicu i nastavila svoj europski san.

Ujedno, u četvrtak u uzvratnim utakmicama drugog pretkola Europske lige nogometaši Osijeka na gostovanju kod Luzerna (19.45) brane prednost 2:0 dok je Hajduk na gostovanje kod Levskog ponio gol prednosti (1:0, 19 sati).

Nakon Rijeke, Osijek i Hajduk, te Dinamo u idućem krugu u europskim natjecanjima pokušat će ostvariti plasman u iduću fazu europskih natjecanja i dodatno popraviti rejting hrvatskog nogometa u Europi.

HNK Rijeka daje podršku hrabrim vatrogascima, ali i svim ljudima koji su branili svoje i tuđe domove pred vatrenom stihijom u Dalmaciji

– Želim predložiti svim klubovima da pod parolom Zajedno smo Hrvatska izađemo pred navijače i pokrenemo inicijativu da nam svima bude bolje. Želio bi da svi navijači podrže sve hrvatske klubove u europskim natjecanjima, rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka pozvavši sve hrvatske klubove na zajedništvo.

HNK Rijeka na tragu razmišljanja predsjednika Damira Miškovića želi svim hrvatskim klubovima sve najbolje i puno uspjeha u europskim natjecanjima i ovom prilikom se pridružuje i daje podršku hrabrim vatrogascima, ali i svim ljudima koji su branili i još uvijek brane svoje i tuđe domove pred vatrenom stihijom u Dalmaciji.

U nevolji nije bitno kojoj navijačkoj skupini netko pripada!

I zato podržimo sve hrvatske klubove u europskim natjecanjima i budimo svi kao jedno jer – Zajedno smo Hrvatska.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari