ZAMET: Riječanin Rene Pernuš i Amerikanka Trinity Allen pobjednici karate turnira Viktorija Cup “ Sveti Vid”

Povodom dana grada Rijeke u Centru Zamet održan je Međunarodni karate turnir Viktorija Cup “Sveti Vid“ na kojem je nastupilo oko 200 natjecatelja iz regije i svijeta

Pobjednici seniorskih open kategorija su Amerikanka Trinity Allen, članica USA national teama te Riječanin Rene Pernuš, član karate kluba Sokol iz Splita.

Međunarodni karate turnir Viktorija Cup “Sveti Vid” (kumite,kate) za sve uzrasne kategorije, od cicibana do veterana, održan je u odličnim uvjetima zametske dvorane u lijepoj sportskoj atmosferi što možete vidjeti i na priloženim fotografijama.

Riječki organizatori ponosni su i na ovu promociju karatea u našem gradu, olimpijskog sporta i drevne borilačke vještine koja sudionicima i promatračima nudi toliko sportskih uzbuđenja i zadovoljstva. Usto, zahvaljuju osvajačima medalja ali svim sudionicima ovog događaja kao i svima onima koji su pomogli u organizaciji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari