RUKOMET

ZAMET-VARAŽDIN 18:19 Na Rujevici Varaždinci poraženi, na Zametu se “provukli”

Zamećani su poraženi 18:19 od Varaždina

Jučer je u Centru Zamet odigrana utakmica 4. kola Paket 24 Premijer lige. Snage su odmjerili RK Zamet i GRK Varaždin 1930.

Dva boda otišla su za Varaždin, a Zamećani su sa samo jednim golom zaostatka upisali poraz.

Utakmicu su bolje otvorili gosti koji su već u prvim minutama preuzeli vodstvo, dok je Zamet pokušavao sustići protivnika. Do prvog izjednačenja dolazi u 17. minuti preko gola Martina Mozetiča s desnog krila, a u sljedećim minutama na terenu smo gledali borbu koja je ipak rezultirala vodstvom gostujuće ekipe na poluvremenu kada je na semaforu stajao rezultat 7:10.

U drugom poluvremenu Varaždin bježi Zamećanima na 4 gola razlike. Domaćini s tri uzastopna gola (Ljevar, Mozetič, Sulić) smanjuju razliku i u 46. minuti na semaforu stoji rezultat 13:14 u korist gostiju.

U sljedećim minutama igra se gol za gol, no Grubišić s dva uzastopna pogotka ponovno Varaždinu osigurava prednost od dva gola. Unatoč naporima Zamećana i pogotcima Ljevara i Mozetiča, Zamećani ipak ne uspijevaju sustići goste pa utakmica završava rezultatom 18:19.

Kod Zameta je Martin Mozetič postigao 7 pogodaka, po 3 pogotka su postigli Sulić i Ljevar, dok je kod Varaždina 4 pogodaka postigao Tomislav Špruk, Grubišić 4. Golman Varaždina Sandro Meštrić sakupio je 12 obrana.

U 5. kolu Paket 24 Premijer lige Zamet će bodove pokušati osvojiti 24.10. u gostima kod Dubrovnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari