ŽDRIJEB HRVATSKOG KUPA: U polufinalu Rijeka protiv Osijeka!

Prva utakmica igrat će se na stadionu HNK Rijeka 1. ožujka iduće godine, uzvrat je na rasporedu 15. ožujka

Nogometaši Rijeke u polufinalu Kupa Hrvatske igrat će protiv Osijeka.

Prva utakmica igrat će se na stadionu HNK Rijeka 1. ožujka iduće godine, uzvrat je na rasporedu 15. ožujka.

Rijeka i Osijek dosad su se ove sezone susreli dva puta, a izabranici Matjaža Keka slavili su u oba navrata (1:0, 3:0). Zanimljivo, Rijeka će drugi dio prvenstva otvoriti upravo gostovanjem u Gradskom vrtu.

– Kao svake sezone i ove nam je imperativ doći u Kupu Hrvatske što dalje, pokušati izboriti finale i doći u priliku za osvajanje trofeja. Ždrijeb je odlučio da nam je Osijek prva sljedeća prepreka u polufinalnim utakmicama koje se igraju u ožujku iduće godine, rekao je Srećko Juričić, direktor HNK Rijeka.

– Respektiramo Osječane, ove sezone su puno pokazali, no mi smo Rijeka. Zna se da uvijek idemo na pobjedu, da težimo nadigravanju i da ćemo u dvije utakmice tražiti prolaz u finale Kupa Hrvatske, zaključio je Srećko Juričić.

Kuglice su odlučile kako će za finalni dvoboj boriti Rijeka protiv Osijeka te Dinamo protiv Splita.

Prve utakmice polufinala na rasporedu su 1. ožujka u Rijeci i Zagrebu, a uzvrati će biti odigrani 15. ožujka u Osijeku i Splitu. Finale se igra 31. svibnja u Varaždinu.

“Momčad koja želi osvojiti Kup mora računati na susrete s najboljima. Mi smo zadovoljni ždrijebom i nadam se da ćemo otići do kraja, bez obzira koliko je ovo specifično natjecanje”, rekao je predstavnik Rijeke na ždrijebanju parova polufinala Kupa Vladimir Čohar.

“Suparnik nam je atraktivan i nismo baš dobro prolazili su ovosezonskim susretima, ali nadam se da će se ta tradicija prekinuti. Dobro je što Rijeku čeka teško gostovanje kod nas u uzvratu”, nadovezao se Igor Galić iz Osijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari