VALENTINOVO U „ZAJCU“: Kazališni parovi kroz prigodni mozaični program dijelit će ljubav svima oko sebe!

VALENTINOVO U „ZAJCU“: Kazališni parovi kroz prigodni mozaični program dijelit će ljubav svima oko sebe!

Ovog će Valentinova crvene stolice u gledalištu HNK Ivana pl. Zajca biti najudobnija sjedala za zaljubljene u gradu!

U utorak,, 14. veljače od 19:30 sati družite se s kazališnim parovima koji dijele ljubav prema umjetnosti i kazalištu, koji dijele isti životni i poslovni prostor, dijele ljubav! A publici, kroz prigodni mozaični program, donose glazbu, pjesmu i ples ljubavi i strasti, ljepotu i poeziju kazališnih umjetnosti.

Kazalište će postati ugodni, elegantni dnevni boravak kojim će proplesati baletni parovi Irina i Andrei Köteles, Anca i Svebor Zgurić, Leopoldo Guadagno i Domenico Piscopo, dok će posjetitelje pjevačkim i glumačkim interpretacijama ugostiti glumački par Elvia i Bruno Nacinovich te operni parovi Kristina i Rober Kolar te Voljen Grbac i Viven Galletta, a zakucat će im na vrata i tajanstveni gosti.

UPRAVO SE ČITA

U intimnoj će ih atmosferi, na klaviru pratiti Vladimir Babin, a cijeli će program voditi glumci Rosanna Bubola i Dražen Mikulić. Program je osmislio Igor Vlajnić.

Čut će se i vidjeti poznati dueti, kao što su „La ci darem la mano” iz Mozartova „Don Giovannija” ili „Lippen schweigen“ iz Leharove „Vesele udovice“, arija „Habanera” iz Bizetove „Carmen”, potom Falvova „Dicintecello vuie”, Velázquezova „Besame mucho”, plesni dueti iz baleta „Spartak” , “Labuđe jezero”, „Mozart efekt”…

Onima koji Valentinovo odluče provesti u „Zajcu“, Kazalište poklanja drugu ulaznicu: 1 + 1 gratis!

Povedite voljenu osobu i provedite nezaboravno Valentino u kazalištu uz pjesmu i ples ljubavi i strasti!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari