PREPRODAJA MARIHUANU

49-godišnjak napravio laboratorij za uzgoj maruhuane. Policija ga je pronašla

FOTO: MUP

Protiv 49-godišnjaka podnijeta odgovarajuća kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu

Policijski službenici Policijske nacionalnog ureda za suzbijanje kriminaliteta – SSKOK Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjim hrvatskim državljaninom  zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Sumnja se da je osumnjičeni u obiteljskoj kući i dvorišnoj prostoriji u Zagrebu izradio priručni laboratorij za uzgoj indijske konoplje s rasvjetom, ventilacijom, filtriranjem i navodnjavanjem, nakon čega je uzgojenu indijsku konoplju sušio, usitnjavao i pakirao u manje polietilenske vrećice radi daljnje prodaje.

Temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu izvršena je pretraga obiteljske kuće i povezane dvorišne prostorije u Zagrebu u kojima je pronađen priručni laboratorij, 10 stabljika konoplje visine oko 120 cm, 1.397 grama marihuane pakirane u polietilenske vrećice te drugi predmeti povezani s proizvodnjom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su protiv 49-godišnjaka podnijeli odgovarajuću kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari