RTL EKSKLUZIVNO DOZNAJE

Video | A JE TO! Bacili sef iz Remetinca jer su – izgubili ključ!? A na odlagalištu drama – iz sefa ispala gomila pištolja!

RTL ekskluzivno doznaje da su u otpisu glomaznog otpada prije desetak dana zatvorski službenici odlučili baciti sef koji nitko neko vrijeme nije mogao otvoriti jer nisu imali ključ

Prava drama nastaje na odlagalištu i reciklaži otpada kada su otkrili da sef nije prazan nego je pun oružja

Novinari RTL-a razgovarali sus glasnogovornikom Sindikata pravosudne policije Jelenkom Krešom o drami na Jakuševcu kada su pred prešu iz sefa koji je stigao iz Remetinca počeli ispadati stari pištolji.

Jeste li upoznati s ovom pričom?

Bili smo sastanku s ministarstvom pravosuđa i v.d. ravnateljom zatvorskog sustava koji nam je objasnio kako sve to istražuju, ali da se nije ništa dramatično dogodilo.

Što vi kažete na sve to?

Mogu reći da bi se nasmijao na cijelu situaciju. Nije mi jasno da se baci sef bez da se provjeri njegov sadržaj jer sefovi nisu da bi se u njima držao gablec, sir i špek. U sefu se drži oružje, određene stvari kao zlatnina. Nekad su u tim sefovima bila plaće kad su se davale na ruke. I sef nema rok trajanje kao salama.

Tko može zbog ovog odgovarati?

Mi se nadamo da neće kolega na rampi kriv, jer vidimo iz povijesti da se pravosudna policija promptno vodi na stegovni sud. Tko radi taj i griješi i mora snositi posljedice. Tko je bacio sef, a da nije pogledao njegov sadržaj. Na koncu, ljudi su tamo mogli stradati.

Zanimljivo je da o ovome slučaju javnost nije nitko obavijestio, ni ministarstvo pravosuđa ni ministarstvo unutarnjih poslova, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari