ZNA TKO JE KRIV

Video | Alen Vitasović našao se na crnoj listi Porezne uprave, ali niječe krivnju: ‘Taj iznos nisam nikad vidio, a kamoli da toliko dugujem’

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Tvrdi kako on nije dužnik i navodi da se ne podudara njegova i godina rođenja stvarnog dužnika te rekao kako u Puli postoje tri Alena Vitasovića.

Porezna uprava objavila je u utorak listu poreznih dužnika. Na listi se ukupno nalazi 34.095 poreznih obveznika, koji duguju državi nešto više od 1,3 milijarde eura na ime poreza, doprinosa, carina i trošarina te koncesijskih naknada, a među njima našao se i hrvatski pjevač Alen Vitasović (55) s dugom od 47.562 eura, navodi 24 sata.

Njegov imenjak

Alen tvrdi kako on nije dužnik i navodi da se ne podudara njegova i godina rođenja stvarnog dužnika te rekao kako u Puli postoje tri Alena Vitasovića.

“Taj moj imenjak dužan je izgleda i Bogu i vragu, a ja nisam 47.000 eura vidio na hrpi nikad u životu, a kamoli da bih toliko dugovao Poreznoj. I već su nekoliko puta pisali da sam ja taj dužnik, slao sam demantije i opet ništa. Nisam porezni dužnik, nikome ne dugujem ni centa, ni banci, ni poreznoj, ni bilo kome drugome”, poručio je Vitasović za 24sata.

Oglasio se na Facebooku

Također, u petak ujutro se o temi duga Poreznoj oglasio i na svom Facebooku profilu gdje je ponovio kako on nije nikome porezni dužnik te da se radi o drugom Alenu Vitasoviću iz Pule.

“Već godinama ljudi misle da sam to ja. Ja, pjevač, glazbenik”, napisao je Vitasović, a prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari