Atraktivna plavuša iz Brkićeve afere uznemirena jer se udaje: ‘Dovođenje mene s tim u vezu je greška’

Anita Nosić jedna je od četiri osobe iz afere u kojoj se za praćenje mobilnih komunikacija sumnjiče Brkići, Varga i Curić

Atraktivna 29-godišnja HDZ-ovka, Anita Nosić, načelnica malene općine Lovreć na zapadu Imotske krajine, komentirala je najnoviju špijunsku aferu u kojoj se našla.

Nakon što je Nacional objavio da ju je špijunirao zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić, Nosić je za Slobodnu Dalmaciju izjavila: “Što god da piše u članku i što god mediji prenosili, spominjanje mojeg imena i dovođenje mene s tim u vezu je greška”.

Naime, Nosić je jedna od četiri osobe iz afere u kojoj se za praćenje mobilnih komunikacija sumnjiče, uz Milijana Brkića, njegov brat Jozo Brkić, Brkićev kum Blaž Curić te Franjo Varga, nekadašnji informatičar MUP-a.

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, afera ju je uznemirila budući da se uskoro udaje za svog dugogodišnjeg dečka.

Podsjetimo, u porukama Jozo Brkić daje mailove mlađe ženske osobe koju treba pratiti. Preko Blaža Curića, stariji Brkić nakon toga traži da ispita Vargu s kim ona priča. Isto tako, prema tim porukama, Milijan Brkić traži da ga Varga u realnom vremenu izvještava o tome što druga, mlađa ženska osoba priča s nekom trećom, muškom osobom.

Pitao je Vargu ima li i intime u razgovoru. Varga mu je odgovorio: “malo”. Brkić na to pita: “I od nje?”. Brkića zanima i što govori toj trećoj muškoj osobi. Potom Varga odgovara: “Ponekad… Kad joj prigovara”. Jasno je da je riječ o korespondenciji između A. N. i treće muške osobe. Brkić nešto kasnije Vargi šalje poruku u kojoj pita: “Što mu govori?” te “Što su dogovorili?”. Daljnji sadržaji nisu objavljeni.
Vijesti.hr
Foto: Općina Lovreć

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari