DO DUBROVNIKA NIKAD BRŽE!

Video | Automobilski as prvi će prijeći preko Pelješkog mosta: ‘Nadam se da ćemo moći voziti bar malo mimo pravila……

‘Barem paljenje guma, ako ništa drugo’, rekao je

26. srpnja građane na Pelješkom mostu očekuje spektakularno otvorenje! Pjevat će klape od Ploča do Dubrovnika, ispod mosta se očekuje 500-tinjak brodica, a prvi će preko mosta automobil hrvatske proizvodnje – Rimčeva Nevera i automobil trostrukog europskog prvaka Nike Pulića.

Tko će biti brži? “Mislim da ovdje nema potrebe za utrkivanjem. Nevera je jedna vrsta, jedan automobil za nešto, a ovaj moj trkaći je nešto sasvim drugo. Tako da mislim da ovdje trebamo upriličiti ovaj veliki događaj za Hrvatsku, i ja i Nevera”, kazuje Pulić.

S obzirom da će sve biti zatvoreno, da je sve sigurno te da okolo neće biti ljudi, Pulić kaže da se nada da će moći voziti barem malo mimo pravila. “Barem paljenje guma, ako ništa drugo”, govori.

Mnogo je puta prolazio kroz neumski koridor – od četiri do šest puta tjedno, kaže, i tako već desetke godina. “Ako treba, nek’ u svojoj županiji ostanem i nakon ovog prelaska zarobljen”, dodaje Pulić, a prenosi RTL.

Nekoć je govorio da će se jednog dana od Dubrovnika do Zagreba moći doći za 3 ili 4 sata, a ovo je svakako korak ka tome. “Bit će puno brže, i što je najbitnije, jednostavnije – jer nema maltretiranja”, objašnjava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari