Barbarina borba za život! Vatrogasci apeliraju: “Pomozite našoj kolegici”

Hrvatski vatrogasci mole građane da pomognu njihovoj kolegici, članici DVD-a Pula

16-godišnja Barbara Kecman već dugo boluje od Chronove bolesti. Prije tri godine pokrenuta je za nju humanitarna akcija kako bi mogla otići na liječenje u Belgiju.

Nažalost, Barbara opet nije dobro, a liječnici su digli ruke od nje. Barbarina sestra Bernardica i brat Dominik apeliraju na javnost.

„Naši roditelji se bore na sve strane poslali su njene papire u Kanadu i Belgiju, u Kanadi postoji lijek matičnim stanicama i čekamo odgovor, ali Belgija se javila, ista ona Belgija koju ste vi pomogli da se ostvari, koja je ove tri protekle godine omogućila da naša sestrica počne živjeti kao druga djeca, koja je pomogla njenim liječnicima da zajedno svim snagama vrate našem Hrabrom Peri život kakav bi trebao biti. I evo ponovo se događa sve ono što nismo mislili da će se dogoditi, ponovo strah, patnja, tuga u njezinim očima iako pokušava skriti ali mi vidimo i bojim se, bojimo se jer liječnici nemaju odgovore koje naši roditelji traže, nemaju odgovor koji lijek bi se mogao dati, koliko će ovo trajati. Javili su se liječnici iz Belgije i nadamo se da će i ovaj put oni znati, pomoći , dovesti ju do smirivanja bolesti dok se iz Kanade ne jave jer ako ju i prime tamo mora biti sposobna putovati“, poručili su Bernardica i Dominik.

Apelu su se pridružili i hrvatski vatrogasci koji mole građane da pomognu njihovoj kolegici, članici DVD-a Pula, Bernardici Kecman.

Do 12. ožujka se treba prikupiti što više novca kako bi Barbara otišla na liječenje u Belgiju. Za više informacija pogledajte Facebook stranicu Priča o Barbari.

 

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvatrogasciheroji%2Fposts%2F1439757299517901&width=500″ width=”500″ height=”790″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari