IZBORI NA LJETO

Bez obaveza oko turista, Hrvati se više mogu posvetiti izborima

Photo: PIXSELL

‘Prioritet je i dalje borba za opstanak i oporavak gospodarstva, te borba protiv virusa, a onda ćemo na dnevni red staviti parlamentarne izbore. Svakako do kraja godine moraju biti’, kazao je Anušić

Uoči večerašnje sjednice Predsjedništva HDZ-a, potpredsjednik te stranke i osječko-baranjski župan Ivan Anušić kazao je da ne vjeruje kako će se na sastanku govoriti o konkretnom datumu parlamentarnih izbora jer je najprije potrebno stvoriti preduvjete za njihovo održavanje.

“Prioritet je i dalje borba za opstanak i oporavak gospodarstva, te borba protiv virusa. Idemo s fazama opuštanja restriktivnih mjera i ako sve prođe kako treba, onda ćemo na dnevni red staviti parlamentarne izbore. Svakako do kraja godine moraju biti”, kazao je Anušić, piše N1.

On smatra da izbori moraju biti održani u ovoj godini te da treba izbjeći moguću ustavnu krizu koja bi nastupila ako u drugoj polovici godine dođe do novog vala koronavirusa i bude nemoguće održati izbore.

“Realno je i objektivno da izbori budu na ljeto”, zaključuje potpredsjednik HDZ-a.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja