Bivši ‘pirat’ Arash Pendari dolazi na Digital Shapers konferenciju

Na ovogodišnje izdanje RTL-ove konferencije Digital Shapers, čija je središnja tema digitalizacija, dolazi i bivši ‘pirat’, a danas vlasnik tvrtke Vionlabs koja poboljšava  korisničko iskustvo za sve ljubitelje filmova i televizije – Arash Pendari

Ovaj serijski poduzetnik, rođen  u Iranu, ali odrastao u Švedskoj, prvu je tvrtku osnovao u dobi od svega 18 godina.

U kinu Kaptol  Boutique Cinema će ispričati sudionicima zašto je odustao od ‘piratstva’, je li Netflix zaista tako dobar  streaming servis, koje su posljedice ilegalnog skidanja video sadržaja s interneta i kako uopće pronaći  platformu koja uspješno filtrira sadržaj prema korisničkim interesima. Njegov Vionlabs prikuplja  filmske, televizijske i VOD sadržaje, a posebnom tehnologijom omogućava korisnicima da budu izloženi sadržaju koji ih zanima. Pendari je zasigurno jedan od najglasnijih zagovornika kvalitetnih digitalnih streaming servisa.

„Kada korisnici pretražuju sadržaj, moraju otići na nekoliko web lokacija da bi pronašli sve što ih zanima, a zbog nedostatka informacija nerijetko završe s ilegalno skinutim filmovima ili serijama.

Upravo sam zbog toga odlučio napraviti platformu koja na jednom mjestu nudi sve informacije, raznovrsni sadržaj te vrhunsku AI tehnologiju koja će zaista prema preferencijama korisnika  kategorizirati, a onda i ponuditi personalizirani sadržaj“, objašnjava Pendari.

Organizator konferencije Digital Shapers, RTL Hrvatska, svjestan je koliko je dubinska transformacijamedija, gospodarstva i cijelog društva nužna te zato svake godine u Zagreb dovodi zanimljive međunarodne govornike poput Pendarija kako bi predstavili svoja digitalna rješenja, podijelili svojai skustva i prakse te prenijeli svoja znanja.

Ulaznice za Digital Shapers konferenciju koja se održava 28. studenog već su u prodaji putem sustava Entrio, a njihova early bird cijena do 1. studenog je 600 kuna. Sve informacije o konferenciji dostupne su na službenoj web stranici Digital Shapers i Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari