ZATVORENO I SKRAĆENO

Blagdan je, a niste sve kupili? Pogledajte kako danas rade trgovine i trgovački centri

Idi na originalni članak
Foto: Unsplash/R.M.

Na blagdan Svih svetih neke će trgovine zatvoriti svoja vrata, a većina ih radit po prilagođenom ili nedjeljnom radnom vremenu

Oglas

Konzum prodavaonice će na Dan svih svetih, 1.11.2022. raditi prema posebnom radnom vremenu koje možete pogledati ovdje. One koje su u sklopu trgovačkih centara radit će u sklopu radnog vremena samog centra.

Lidl trgovine maksimalno će raditi do 20 sati, a radna vremena trgovina možete pogledati ovdje.

Neke trgovine Spara i Interspara na blagdan Svih svetih bit će zatvorene, dok će druge raditi po prilagođenom radnom vremenu. Popis pogledajte ovdje.

Radno vrijeme trgovina Plodine možete provjeriti ovdje.

Trgovački centri

S druge strane, trgovine u shopping centrima uglavnom će na današnji blagdan biti zatvorene, ali će raditi neki ugostiteljski objekti.

Tower Center Rijeka

Većina trgovina Tower Centra Rijeka na blagdan Svih svetih bit će zatvorena, a vremena onih koji će pak raditi pogledajte ovdje!

Arena Centar Zagreb

Na blagdan Svih svetih trgovine Arena Centra u Zagrebu neće raditi, no neke trgovine i ugostiteljski objekti bit će otvoreni. Njihovo radno vrijeme provjerite ovdje.

Avenue Mall Zagreb

Trgovine Avenue Malla u Zagrebu na blagdan Svih svetih bit će zatvorene. Izuzetak su neki ugostiteljski objekti.

Westgate Shopping City

U utorak, na blagdan Svih svetih, Westgate Shopping City u Zagrebu bit će zatvoren.

City Center One

Prvog dana studenog, na blagdan Svih svetih, City Center one East u Zagrebu neće raditi. Izuzetak je trgovina Interspar, koja će biti otvorena od 8 do 14 sati, kao i Cineplexx, koji će raditi od 16 do 21:30.

Istoga dana trgovine City Centra One West u Zagrebu bit će zatvorene, dok će Interspar raditi skraćeno, od 7 do 14 sati.

Supernova

Trgovački centar Supernova Zadar, Supernova Zagreb Buzin, kao i Supernova Varaždin, Supernova Karlovac, Supernova Sisak East te Supernova Sisak West bit će zatvoreni na blagdan Svih svetih.

TC Portanova Osijek

Prizemlje i prvi kat Trgovačkog centra Portanova u Osijeku bit će zatvoreni, dok će objekti na drugom katu raditi prema prilagođenom radnom vremenu.

Exit mobile version