BRAT TRAŽI SESTRU: “Supertalent” Ante Dragojević iz Grižana pored Crikvenice odaslao dirljivu poruku

Foto: Facebook/Ante Dragojević

“Ime ti je bilo Ivana Dragojević, upravo si napunila 18 godina, bili smo zajedno u domu Maslina u Dubrovniku, a onda su nas razdvojili…”, piše svojoj sestri Ante Dragojević

Ante Dragojević, mladić iz Grižana pored Crikvenice, široj javnosti poznat i kao sudionik ovogodišnje emisije Supertalent, putem društvenih mreža odaslao je dirljivu poruku koju je već podijelilo nekoliko tisuća korisnika Facebooka.

“Sretan ti rođendan, voli te braco. 12.11.2001 rođena si u Dubrovniku. Ime ti je Ivana Dragojević (najvjerojatnije promijenjeno).
Bili smo zajedno u domu Maslina u Dubrovniku, a onda su nas razdvojili.

Ti si usvojena i uz sve pokušaje nikako da te pronađem. Sada kada imaš 18 godina niko nam ne može zabraniti da se sretnemo.

Molim te, javi se svom bratu. Molim dobre ljude da mi pomognu.”, napisao je u svojoj dirljivoj objavi Ante Dragojević.

Ante je za lokalni dubrovački portal kazao da je sa svojih šest godina udomljen u udomiteljsku obitelj u vinodolskoj općini, te da je od svoje sestre stariji godinu dana.

Ivana, koja sada možda ima drugo ime, postala je punoljetna te ima pravo uvida u spis o svojem podrijetlu. Određene korake mogu poduzeti iz dubrovačkog Centra za socijalnu skrb koji je vjerojatno pratio proces posvojenja. Njihovi bi djelatnici mogli kontaktirati Ivanu Dragojević a dalje je ipak sve na njoj.

Držimo palčeve da se izgubljeni brat i sestra ponovno susretnu nakon toliko godina razdvojenosti!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari