STALI NAKON IZLASKA

Video |BRAVO DEČKI! Angelo je jedan od mladića koji su policajcima pomogli počistiti nered kojeg su napravili vandali

Idi na originalni članak

Iako se isprva mislilo da je riječ o huliganima koji su zatečeni na mjestu događaja i koje je policija prisilila da vrate sve u prvobitno stanje, brzo se shvatilo da je ustvari riječ o mladićima koji su policiji samo pomogli u čišćenju

Oglas

Bjelovar od jeseni postaje Big Brother!

Na korzo stiže dvadesetak kamera. A povod su vandalski ispadi koji se znaju sve češće dogoditi tijekom noći. Najnoviji incident dogodio se s petka na subotu kada je nekoliko nepoznatih mladića iščupalo žardinjeru s korza i postavilo ju na pješački prijelaz.

Policija je dojavu dobila u ranu zoru, a kad je stigla na mjesto događaja i pokušala riješiti problem u pomoć im je priskočilo i nekoliko mladih osoba koji su išli kući iz noćnog izlaska.

Iako se isprva mislilo da je riječ o huliganima koji su zatečeni na mjestu događaja i koje je policija prisilila da vrate sve u prvobitno stanje, brzo se shvatilo da je ustvari riječ o mladićima koji su policiji samo pomogli u čišćenju.

Dogodio se tako veliki preokret u ovoj situaciji kada su svi napali mladiće koji su ustvari samo ispravili tuđe gluposti.

“Svakakvih naziva je bilo. Ne znam ni ja sam tko je to napravio. S ekipom sam išao iz kluba doma, vidjeli smo da da policija tu stoji, da je sve raskrčeno zemljom, pola ceste je bilo zakrčeno, žardinijera preokrenuta, policajka i policajac su stajali, nisam znao ni je’l oni znaju šta treba napraviti, jednostavno smo stali, počistili”, kaže Angelo iz Bjelovara, donosi RTL-ov Danas.hr.

Više u videoprilogu!

Exit mobile version