NOVA AFERA

Britaniju trese seks skandal. Političari službena putovanja koristili za prostitutke i opijanje

Idi na originalni članak
Foto: pexels

Neki su zastupnici išli toliko daleko da su prije posjeta nekoj zemlji slali detaljne upute o vrsti šampanjca ili hrani koje žele. Kako bi to zaustavili, mnogi su pribjegli tome da su dnevni red zastupnika napunili sa što više posjeta i sastanaka kako bi smanjili slobodno vrijeme za potencijalno loše ponašanje

Oglas

Brojni britanski zastupnici koristili su parlamentarna putovanja u inozemstvo kao priliku za druženje s prostitutkama, raskalašeno ponašanje i prekomjerno opijanje, piše Politico.

Jedan bivši konzervativni zastupnik, sada član Doma lordova, pitao je lokalne stanovnike za upute do najbližeg bordela kada je putovao u jugoistočnu Aziju u posjet s parlamentarnom skupinom svih stranaka.

Još jedan torijevac i bivši ministar ostao je “raditi” nakon što se zastupnička delegacija vratila kući kako bi se zabavio u lokalnim bordelima.

Visoki laburistički zastupnik pokazao je naklonost prema “ruskim djevojkama” tijekom putovanja u inozemstvo, prema jednom stranom diplomatu.

U sklopu istrage koja je u tijeku Politico je razgovarao s više od desetak vladinih dužnosnika u Ujedinjenom Kraljevstvu i inozemstvu koji su potvrdili tvrdnje o pijanom, razvratnom ili nedoličnom ponašanju određenih zastupnika i kolega na takvim putovanjima.

Otkriveno je i da su neki zastupnici sudjelovali u zabavama koje su organizirali diplomatski predstavnici na koje su zvane prostitutke u svrhu zabavljanja gostiju.

Neki su zastupnici išli toliko daleko da su prije posjeta nekoj zemlji slali detaljne upute o vrsti šampanjca ili hrani koje žele. Kako bi to zaustavili, mnogi su pribjegli tome da su dnevni red zastupnika napunili sa što više posjeta i sastanaka kako bi smanjili “slobodno vrijeme” za potencijalno loše ponašanje.

Bivši konzervativni zastupnik osigurao je korištenje seksualne radnice tijekom posjeta Kini, što su drugi zastupnici u šali nazivali “dobivanjem buketa cvijeća u sobu” do kraja putovanja.

U posjetu obližnjoj europskoj zemlji, tri zastupnika nisu se pojavila na jutarnjem sastanku uz doručak koji je organiziralo veleposlanstvo nakon teškog opijanja prethodne noći, prenosi danas.hr.

Exit mobile version