OVAJ PUT NEMA KRAVE

Butković ‘oživio’ Facebook rat s Milanovićem: ‘Zorane, što ja to čujem? Opet bježiš…’

Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

Butković je ovaj put optužio Milanovića da je otkazao dolazak na svečanu sjednicu Grad Rijeke nakon što je čuo da će on biti tamo

HDZ-ov ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković na društvenim mrežama nastavio je prepucavanje s predsjednikom Zoranom Milanovićem, koje je krenulo još za vrijeme predizborne kampanje za parlamentarne izbore tijekom koje su si međusobno posvećivali objave i između redova “sipali” optužbe na račun onog drugoga.

Butković je ovaj put optužio Milanovića da je otkazao dolazak na svečanu sjednicu Grad Rijeke nakon što je čuo da će on biti tamo.

‘Baš si me rastužio’

“Zorane, što ja to čujem? Opet bježiš od mene! Prvo si potvrdio da sutra dolaziš na svečanu sjednicu Grada Rijeke, a kad si čuo da ću ja biti izaslanik predsjednika Vlade RH, otkazao si dolazak i ideš na svečanu sjednicu Općine Nedelišće. Nemaš pojma koliko sam se radovao našem prvom susretu, nakon tvojih prijetnji meni i mojoj obitelji i tvog paničnog bijega iz našeg duela.

Za razliku od tebe, mene ne vodi mržnja i ne želim ni tebi ni tvojoj obitelji ništa loše. Baš si me rastužio što ne dolaziš na ono isto mjesto na kojem si, prije dvije godine, hvalio moj rad.

P.S. Još se stigneš predomisliti”, poručio mu je Butković na Facebooku objavivši isječak sa službene stranice predsjednika na kojoj stoji njegov plan i program za četvrtak.

Milanović, koji je kud i kamo suzdržaniji nakon izbora u svojim javnim istupima koje je sveo na minimum, još mu nije odgovorio, ali sjećajući se njihovog prepucavanja tijekom kampanje, ne mora značiti da neće.

Spominjali su se tu rođaci, obiteljski poslovi, jedni su drugima predviđali da će nakon izbora nositi prugastu uniformu i završiti iza rešetaka. Butković je čak predviđao da će Milanović dati ostavku na mjestu predsjednika što se na kraju nije dogodilo, a apsolutna zvijezda kampanje postala je krava Milova koju je Butković više puta pokazivao u svojim videima i preko koje se prepucavao s Milanovićem. Krava nije bila njegova, nego je rekao da pripada poznaniku.

No, kako je RTL kasnije otkrio, najpoznatija krava u Hrvatskoj zapravo nije bila krava, nego bik.

“Na temelju slike, ako je povećamo – vidi se penis. Svakako se radi o biku. Ali vrsta je uvijek krava, koliko je tko krivo rekao -na njima je da procjene. Ovo je muško”, objasnio je veterinar Srećko Krešić.

Bik je bio na prilično zapuštenoj farmi u zaleđu Novog Vinodolsko, a činjenica da je riječ o muškoj životinji mnogima je prošla ispod radara, prenosi Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari