ČITATELJI RIJEČANINA POSTIGLI CILJ: Cestari ogradili velika oštećenja kolnika na A6, nadamo se brzoj sanaciji!

Naš jučerašni tekst i vaše brojne potvrdne reakcije postigle su svoj cilj – jutros je na mjestu velikih oštećenja kolnika na A6 između Čavli i Svilna osvanula prometna signalizacija koja vozače upućuje na oprez i zaobilaženje udarnih rupa

Na autocesti A6 između čvora Kikovica i Rijeke/čvor Orehovica danas je promet slab, a istaknuta su i ograničenja u prometu. Zbog oštećenja na kolniku (udarnih rupa) prometuje se usporeno uz ograničenje brzine 60 km/h od 78+000 km do 78+500 km u smjeru Rijeke.

Riječ je točno o mjestu na koje smo upozorili jučer u napisu na našem web portalu pod naslovom „VOZAČI OPREZ! Veliko oštećenje kolnika na autocesti između Čavli i Svilna u smjeru Rjeke“ (OVDJE) i koje je na našoj facebook stranici Riječanin izazvao niz vaših potvrdnih reakcija. Na sam tekst također ste nas ponukali vi, čitatelji, vašim dopisima i dojavama redakciji

Cestari su ponukani i tekstom i vašim brojnim reakcijama reagirali brzo, i već danas je na rečenome mjestu osvanula prometna signalizacija koja upozorava i navodi vozače na zaobilaženje opasne dionice.

Upozoravajte na slične nedostatke kako na prometnicama tako i u pružanju komunalnih usluga i slično i javljajte nam o istima, argumentirano i poželjno je s foto-dokazima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari