Croatia Airlines nudi popuste na sve karte a letjet će češće prema Irskoj

Idi na originalni članak
Photo: Borna Filic/PIXSELL

Criatia Airlines će od srijede 13. veljače do nedjelje 17. veljače putnicima nuditi 30 posto popusta na avionske karte za sve domaće i međunarodne letove, izvijestili su iz te kompanije

Oglas

“Popust od 30 posto moći će se ostvariti isključivo prigodom kupnje karata na internetskim stranicama ili preko mobilne aplikacije, a uvjet je upisivanje posebnog promo koda tijekom postupka rezervacije i kupnje aviokarata. Posebni promo kod bit će objavljen na internetskim stranicama i moći će se koristiti samo tijekom trajanja ove posebne akcije.

Korištenjem promo koda putnici mogu ostvariti 30 posto popusta za putovanja u sva odredišta Croatia Airlinesa do veljače 2020. godine. Popust se odnosi na prijevozninu, dok pristojbe zračnih luka i ostale naknade ostaju iste”, priopćili su iz Croatia Airlinesa.

Dodatni let iz Zagreba za Dublin

Najavili su i da će tijekom turističke sezone uvesti i dodatni let iz Zagreba u Dublin, tako da će putnicima na ovoj liniji ove godine biti na raspolaganju tri leta na tjedan – utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

“Za potrebe turističke sezone, u razdoblju od travnja do listopada, kompanija će, svjesna potreba svojih putnika, kao i prethodne dvije godine, unajmiti dva zrakoplova CRJ1000 sa 100 sjedala. Pojačani nalet na redovitim linijama počinje uoči uskrsnih blagdana koji tradicionalno predstavljaju početak turističke sezone u Hrvatskoj, nakon čega se postupno uvode i mnoge sezonske linije iz najvažnijih emitivnih tržišta.

Na vrhuncu turističke sezone tvrtka će u prosjeku obavljati 105 letova na dan. Ove godine u zrakoplovima Croatia Airlinesa očekuje se oko 5 posto više putnika u odnosu na 2018. godinu u kojoj je, podsjetimo, prevezeno rekordnih 2,168.863 putnika (2 posto više nego 2017. godine)”, priopćili su.

Exit mobile version