STANJE NACIJE

Video | Dan s turističkim izrabljivačem: Parking 320 eura, sladoled 15… ‘Vrijeme je da i mi uzmemo svoj dio kolača’

A osim “domaćeg” sladoleda u ponudi su i razgledavanje Jaruna i šume, tuširanje, sunčane… A zašto Vinča naplaćuje sunčanje 4 eura, najbolje da pogledate u prilogu

Osnovna načela jadranskog turizma polako se uvlače i u zagrebačku turističku ponudu. Stanje nacije je provelo dan s jednim turističkim izrabljivačem koji želi da se i Zagreb pozicionira kao elitna destinacija. Jer ako Zagreb ima more, a ima, nema razloga da nema morsku uslugu i morske cijene. Parking 320 eura, sladoled 15, sunčanje 4 eura…

“Mislim da smo vrlo razumni i realni s tom cijenom parkinga i to je možda jedino što je jeftinije od možda Dubrovnika”. kaže Vinča, turistički izrabljivač.

Naravno, u pitanju je satira Stanja nacije, ali kao i obično jedino se oni usude nazvati stvari pravim imenom. “Mi u Zagrebu smo rekli ‘dosta je’. U Dubrovniku se sve naplaćuje skupo, vrijeme je da kontinentalna Hrvatska pokaže da može ugrabiti taj dio kolača. Imamo sinjsko zagrebačko more”, dodaje Vinča.

A osim “domaćeg” sladoleda u ponudi su i razgledavanje Jaruna i šume, tuširanje, sunčanje… A zašto Vinča naplaćuje sunčanje 4 eura, najbolje da pogledate u prilogu, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari