KOD ĐAKOVA

Detalji stravične smrti kod mjesnog groblja: Ubio suprugu, pa presudio sebi!

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Policija je jučer ujutro dobila dojavu da su na parkiralištu mjesnog groblja u Viškovcima, naselju kod Đakova, u automobilu dva tijela.

Policija je telefonsku dojavu dobila u 11:20. U Viškovcima, na Grobljanskoj cesti bb, na parkiralištu mjesnog groblja, u automobilu su pronađena dva tijela.

Kako Glas Slavonije neslužbeno doznaje od mještana, riječ je o muškarcu i ženi, sredovječnim supružnicima. Muškarac Antun G. je rodom iz Viškovaca, gdje mu je roditeljska kuća, u koju je dolazio s vremena na vrijeme, a na mjesnom groblju su mu sahranjeni i roditelji. Par je živio u Zagrebu.

Njihova tijela pronađena su u vozilu zagrebačkih registracijskih oznaka, prenosi Index.

VIDEO DANA:

Ubio suprugu pa sebe?

Pretpostavlja se da je muškarac ubio ženu pa sebe.

Iz policije za Index nisu mogli potvrditi da se radi o ubojstvu i samoubojstvu. Detaljne informacije će biti objavljene nakon dovršenog očevida, kažu.

Brat ubijenog: Zvao je rodbinu i govorio da će se ubiti

“Brat je između 10 i 11 sati zvao svu rodbinu i govorio je da će se ubiti. Bio sam u polju, kada sam se vratio, vidio sam propušten poziv od njega, pretpostavio sam da će me ponovo nazvati” ispričao je za 24sata brat preminulog muškarca.

“Ne znam što mu je bilo, odlazio sam k njima u Zagreb, imali su lijep stan i, koliko sam vidio, lijepo su živjeli”, dodaje.

“Zvao je tako i mog zeta. On je otišao i s njima se našao kod groblja. Htio je ući u auto, ali mu je moj brat rekao da ne ulazi jer strina spava. Bila je na suvozačkom mjestu, pokrivena. Zet je vidio da ima pištolj i rekao mu je da mu ga da, ali moj brat to nije napravio, već mu je rekao da ode kod pogrebnika s kojim je on sve riješio oko pokopa. Poslušao ga je, a kada se vratio k njima, našao ga je mrtvog”, ispričao je brat.

“Prije tragedije je zvao punca”

“Žao mi je zbog tragedije i žrtava te što se ona dogodila baš u našoj općini”, kaže viškovački načelnik Petar Zorić, koji je s Antunom G. išao u OŠ, za Glas Slavonije i dodaje: “No, nisam ga vidio godinama, zadnji put prije 7 godina u Osijeku. Uvijek je izgledao, oblačio se kao gospodin – odijelo, kravata.”

“Prošao sam autom oko 12 sati pored groblja i vidio policiju, Hitnu, sivi auto ispred groblja. Nisam znao što se dogodilo. Kada sam čuo za tragediju i da je njezin akter Antun G., morao sam dobro razmisliti tko je to, nisam ga vidio godinama”, kaže jedan Viškovčanin. Dodaje, svi se u mjestu čude njegovom činu i zašto je za to odabrao groblje u Viškovcima.

“Čujem od mještanina što živi u blizini groblja da je jutros, prije tragedije, nazvao punca i rekao mu da će se ubiti te da je punac potom rekao sinu da ode vidjeti što se događa. Možda žena nije ni znala za to pa je pošla s njim…”, kaže drugi sugovornik i dodaje kako je to Antunu G. bila treća supruga, da je djecu imao iz ranijeg braka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari