TRAGEDIJA KOD KOPRIVNICE

Dirljivim statusom oprostili se od stradale medicinske sestre: ‘Bila je predivna duša, udomiteljica četvero djece’

Petra, status, nesreća, Kunovec Breg

Petra je poginula u prometnoj nesreći u Kunovec Bregu

U noćnim satima u Kunovec Bregu kod Koprivnice dogodila se stravična prometna nesreća u kojoj se 22-godišnji vozač Mini Coopera zaletio u Kiu 24-godišnje vozačice, koja je poginula.

Od siline sudara, Mini Cooper se zanio i udario u rubni kamen nakon čega se vozilo prevrnulo na krov. Mladi je vozač životno ugrožen i liječnici u koprivničkoj bolnici čine sve da ga spase.

Kako je pisao portal Danica.hr, prometnu nesreću skrivio je mladi koprivnički nogometaš I. Š., a izvori tog medija tvrde kako je bio pod znatnim utjecajem alkohola.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala medicinska sestra Petra Horvat iz Poljanca kod Varaždina.

Na Facebook stranici NaInzulin oprostili su se od Petre dirljivim statusom.

“Noćas je u teškoj prometnoj nesreći poginula Petra Horvat, 25 godišnja dijabetička edukatorica i volonter! Hitna je pomoć došla brzo na cestu Ludbreg – Koprivnica, ali naša Petra je u bolnici ubrzo izdahnula…

Imala je samo 25 godina, glavna medicinska sestra i udomiteljica četvero djece. Prema riječima gđe Dragice, Predsjednice udruge Dia-mell Ludbreg – predivna duša izvana i iznutra!

Iz svega navedenog i priloženih fotografija jasno je da je riječ o duboko požrtvovnoj osobi, posvećenoj obitelji, prijateljima i dijabetičkoj zajednici. Izražavamo svoje najdublje saučešće obitelji i prijateljima. Draga Petra, počivala u miru” napisali su, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari