Djeca koju  je otac bacio s balkona izlaze iz bolnice: Evo tko će skrbiti o njima i pod kojim uvjetima

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Djeca će biti pod nadzorom i jedne stručne osobe, ali se ne vraćaju u kuću na Pagu

Troje djece, koje je otac u Pagu bacio s balkona (OVDJE), uspješno su se oporavila u zadarskoj Općoj bolnici i danas će biti otpuštena na kućnu njegu. Bit će smješteni s majkom uz skrb stručne osobe.

Pridružit će im se i njihova sedmogodišnja sestra, koja je još na liječenju u KBC-u Zagreb. Živjet će sa svojom majkom, ali će im biti osigurana i skrb jedne stručne osobe, javlja Radio Zadar.

Pomahnitali otac, koji se nalazi u jednomjesečnom pritvoru, 28. veljače je u ranim jutarnjim satima svoje četvero maloljetne djece bacio s terase kuće na Pagu u kojoj su bili podstanari.

Djecu je bacio, nije im ni pokušao pomoći, i odvezao se u policiju. Najteže je bila ozlijeđena djevojčica od sedam godina koja je zbrinuta u KBC-u Zagreb dok su njezina braća i sestre od tri, pet i osam godina lakše ozlijeđena.

Zbog propusta u radu, ministrica Nada Murganić zatražila je smjenu ravnateljice zadarskog Centra za socijalnu skrb Vesne Burčul, no Upravno vijeće još nije donijelo odluku o tome.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari