U PRATNJI ČLANOVA OBITELJI

Video | Dječak iz Rijeke čiji su roditelji stradali u nesreći pušten je iz bolnice

Tinejdžer iz Rijeke čiji su roditelji poginuli u stravičnoj nesreći na A1 pušten je iz bolnice. U Zagreb je s teškim ozljedama kralježnice prebačen Moldavac za kojeg se vjeruje da je organizator krijumčarske grupe. Što je on rekao i u kakvom su stanju ostali ozlijeđeni

Tko je bio za volanom terenca, otkuda su strani državljani i kako su se našli u vozilu koje je skrivilo tešku nesreću – policija i karlovačko državno odvjetništvo i dalje istražuju. 16-godišnji Riječanin, koji je u tragediji ostao bez roditelja, u pratnji članova obitelji popodne je otpušten iz bolnice.

Jedan od stranih državljana sinoć je operiran i u dobrom je stanju. Dvojica imaju teške ozljede kralježnice, a druga dvojica sutra će u pratnji policije biti otpušteni iz bolnice.

“Vrlo teško se sporazumijevamo, pokušavamo preko Google prevoditelja, malo teže ide. Ali mislim da su svi oni osobe koje su u teškoj životnoj situaciji i mi ih pokušavamo kao liječnici razumjeti”, kaže kirurg Opće bolnice Karlovac, Nedjeljko Strikić za RTL Danas.

Više pogledajte u video prilogu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari