Djed Mile Rončević: ‘Mila još uvijek čeka transplantaciju, imali smo neočekivani zastoj’

S radom počinje Zaklada Mila za sve

Vladimir Rončević, djed malene Mile, dvogodišnje djevojčice koja je ujedinila Hrvatsku, na konferenciji za medije izvijestio je o stanju sredstava koja su prikupljena u akciji “Mila za sve” koja je kasnije preimenovana u “Svi za Milu, Mila za sve”.

Sada s radom počinje i Zaklada Mila za sve jer je za Milino liječenje prikupljeno daleko više od 2,37 milijuna dolara ili 15 milijuna kuna što se u početku činilo nedostižno.

Naime, prikupljeno je preko 38 milijuna kuna na računu za Milu kao i na računu Zaklade Nore Šitum. Za 11-ero djece koja su se prijavila za liječenje već je isplaćeno 4,7 milijuna kuna, rekao je Vladimir Rončević.

Pročitao je i objavu Milinog tate, Marina Rončevića, koji je s Milom u Americi.

“Prečeste objave nemaju smisla, pogotovo ako nema dobrih vijesti. Još čekamo transplantaciju, imali smo neočekivani zastoj, Mila je stabilno i usudio bih se reći dobro, hvala Bogu”, napisao je među ostalim Marin Rončević.
Vijesti.hr
Foto: Vijesti.hr/Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari