TVRDI DA SU JE LJUDI POGREŠNO SHVATILI

Djevojka koja je prikupljala donacije za kupnju stana odustala od svog plana: ‘Uplatit ću novac u humanitarne svrhe’

Foto: GoGetFunding

Katarina Skrbin, 25-godišnja ekonomistica iz Siska postala je “senzacija” u Hrvatskoj jer je pet dana na platformi GoGetFunding prikupljala novac za stan u Zagrebu.

Brojne je Hrvate zbog, po mnogima bizarnog traženja prikupljanja novca, potaknula da i oni zatraže pomoć preko ove platforme. Ipak, na spomenutoj je platformi jučer objavila da je odustala od prikupljanja novca, te je odlučila da će dosad prikupljene donacije uplatiti u humanitarne svrhe.

Od građana je, podsjetimo, prikupila 1.551 euro koji joj je doniralo 435 osoba. Siščanka je tražila 80 tisuća eura za stan u Zagrebu kako ne bi plaćala kredit. Evo što je jučer objavila:

“Dragi svi, s obzirom na to da je moja ideja o platformi za skupljanje novaca za stan shvaćena potpuno pogrešno, odnosno ideja je bila da jedni drugima međusobno tako pomognemo koliko možemo, odlučila sam novac koji je do sada sjeo na moj račun uplatiti u humanitarne svrhe“, napisala je Skrbin.

“Hvala svima koji su me poduprli u ideji za koju sam smatrala da je dobra za sve nas da ju isprobamo, proširimo i pomognemo si međusobno, no isto tako hvala i onima koji imaju drugačije mišljenje o tom načinu skupljanja novaca i koji se s tim ne slažu, svako ima pravo na svoje mišljenje, i to je OK”, nastavila je, pa dodala:

“Svi koji su mi uplatili novce s namjerom da kupim stan, nadam se da se neće osjećati izigrano jer ću sav skupljeni iznos uplatiti SOS dječjem selu Hrvatska. Za djecu koja nemaju niti obiteljski dom, niti roditelje. Na kraju krajeva uplatili su novac koji će završiti tamo gdje je svakako potrebno i napravili su dobro i humano djelo i na tome im zahvaljujem”, zaključila je Skrbin.

 

P.H./Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja