dm sa svojih polica povlači proizvod: ‘Kod osjetljivijih korisnika može izazvati upalu’

Stoga mole kupce da proizvod ne koriste te da ga vrate u najbližu prodavaonicu

Kupci proizvod mogu vratiti bez predočenja računa, bez obzira na to je li proizvod otvoren ili neotvoren.

dm obavještava javnost kako je iz predostrožnosti povukao proizvod ”alverde baby losion kamilica i shea maslac, 200 ml”, neovisno o isteku roka trajanja.

Vlastitom kontrolom utvrđeno je kako se u navedenim proizvodima ne može sa stopostotnom sigurnošću isključiti mogućnost prisutnosti kvasca što ne zadovoljava dm-ove visoke standarde kvalitete proizvoda, piše Poslovni dnevnik.

dm je izvijestio javnost o povlačenju proizvoda iz predostrožnosti s ciljem da osigura najvišu kvalitetu proizvoda i sigurnost kupaca u prodavaonicama dm-a te se ispričava kupcima zbog situacije i mogućih neugodnosti.

Zdravstveni rizik pri korištenju navedenog proizvoda je minimalan, ali kod osjetljivih korisnika korištenje može rezultirati upalama.

Stoga mole kupce da navedene proizvode ne koriste te da ih vrate u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će im biti osiguran povrat novca, a proizvod mogu vratiti bez predočenja računa, bez obzira na to je li proizvod otvoren ili neotvoren.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari