DIREKTOVA PATROLA

Video | Dobar griz kobasice 10 kuna, burger 130 kuna, dekonstruirana sarma: Što se jede i kakve su cijene na Adventu

Čovjek bi rekao da ćemo zbog inflacije jesti kobasicu manje, ali čini se da smo jedva dočekali božićno vrijeme. Grad od Adventa – očekuje zaradu oko četiri cijelih dva milijuna kuna, najviše dosad

Plin nikada skuplji, i zato svaki griz kobasice otprilike platimo 10 kuna. Dvije godine bio je pod korona mjerama – ove godine advent je u svom punom sjaju.

Mi smo probali od svega pomalo. A nudi se doista svašta. Od burgera za 130 kuna, raviola s bakalarom za 65 kuna do gulaša s hobotnicom za 55 kuna. Čovjek bi rekao da ćemo zbog inflacije jesti kobasicu manje, ali čini se da smo jedva dočekali božićno vrijeme. Grad od Adventa – očekuje zaradu oko četiri cijelih dva milijuna kuna, najviše dosad.

Nisu džabe ni dobri stari adventski klasici. Čeka se u redu – unatoč tome što ćete desert platiti i po 50 kuna. Od krem Brulea, cimet rolica, do germknedle.

Izlet na kobasice recimo, jednu četveročlanu obitelj dođe oko 200 kuna. Zagrebački advent, nakon što je ponovno onaj stari – CNN je uvrstio u listu najboljih bazičnih sajmova ove godine. A ove godine – može se jesti nešto uzbudljivija hrana od hot doga.

Pojest se može i hot dog za samo 20 kuna. Pa tko kaže da advent nema za svakoga po nešto, prenosi danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari