DOBRE VIJESTI: Čak 74 posto poslodavaca zaposlenima će povećati božićnice

‘Ovakvi potezi Vlade dobrodošli su u poslovnoj zajednici’

Podaci koje je Hrvatska udruga poslodavaca prikupila od 200 tvrtki tijekom proteklog tjedna govore da će 74% poslodavaca povećati iznos prigodne nagrade radnicima za ovu godinu.

S obzirom na to da je dio tvrtki financijske planove za tekuću godinu definirao godinu ranije, 26% subjekata navelo je da neće biti u prilici isplatiti veće iznose godišnjih nagrada od planiranih, već će to učiniti u iznosu određenom u poslovnom planu tvrtke.

“Ovakvi potezi Vlade dobrodošli su u poslovnoj zajednici. Iako mjera ne doprinosi većem smanjenju troškova, podatci govore u prilog tome da je većina poslodavaca itekako spremna iskoristiti mogućnost nagrađivanja svojih zaposlenika. Stoga želimo potaknuti i podržati Vladu u svim prijedlozima koji će ići u smjeru snažnijeg rasterećenja poslovanja”, izjavio je Davor Majetić, glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca.
Vijesti.hr
Foto: Pixell

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari