DOBRE VIJESTI Vikend prognoza: Pripremite sunčane naočale i laganiju odjeću

Foto: Karlo Dabo

Sutra će ujutro biti još prolazne kiše, ali ubrzo će se početi razvedravati

Iako će se večeras naoblačiti te će tijekom noći biti kiše i pljuskova s grmljavinom, dani vikenda ipak će proći uz dosta sunce i topline!

SUBOTA

Sutra će ujutro biti još prolazne kiše, ali ubrzo će se početi razvedravati. Poslijepodne će zato biti znatno sunčanije, osobito na obali, dok su na kopnu i tada još mogući lokalni pljuskovi, ali samo kratkotrajni. Najniža temperatura na kopnu od 10 do 15, na Jadranu 15 do 20. Najviša dnevna od 20 do 25. Vjetar će biti malo slabiji vjetar nego danas tako da će sve u svemu biti vrlo ugodno.

NEDJELJA

U nedjelju i dalje sunčano i ugodno toplo. Na kopnu ipak uz mogućnost za još poneki kratak pljusak i to u poslijepodnevnim satima. Temperatura će ujutro biti oko 15, danju do 25. Vjetar većinom slab.

U svakom slučaju, kao što kaže naslov, za vikend možete pripremiti sunčane naočale i laganu odjeću, ali neka se pri ruci nađe i mali kišobran!

Idući tjedan ponovno očekujemo vrlo promjenjivo vrijeme, no o tome više detalja možete doznati u prognozama RTL televizije u 16:30, 18:25 i 19:25.
Nikola Vikić-Topić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari