BRAVO MAJSTORE!

Dokaz da poštenih ljudi i dalje ima: Taksist pronašao deset tisuća kuna pa ih vratio vlasniku

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Zahvaljujući poštenom taksistu, novac je vraćen vlasniku

Često se mogu pročitati priče da taksisti pronađu novčanike, novac, mobitele i ostale skupocjene stvari u svojim vozilima. Pitanje je hoće li oni kasnije pronaći put do svojeg pravoga vlasnika.

Taksist Vladimir Stanjević u ponedjeljak je u svojem vozilu pronašao veću količnu novca, a riječ je o iznosu od deset tisuća kuna.

Zahvaljujući poštenom taksistu, koji je inače djelatnik Sindikata autotaksi prijevoznika Dubrovnik, novac je vraćen vlasniku.

“Vozio sam goste u Zračnu luku i kad sam bio na semaforu na Ilijinoj glavici, slučajno sam vidio kako je nečiji novčanik ostao u autu. Kasnije sam stao i provjerio o čemu je riječ, a kada sam iskrcao goste, odmah sam se javio našem taksi centru koji je provjerio tko je bio u automobilu,” objasnio je za Dubrovački dnevnik.

Osoba koja je izgubila novčanik ga nagradila

I on je sam pogledao dokumente, a onda vidio kako se u novčaniku nalazi veća količina novaca.

“Brzo smo došli do osobe koja je izgubila novčanik. Riječ je o voditelju jednog poznatog restorana u povijesnoj jezgri,” kazao je taksist. Kasnije ga je i nagradila osoba koja je izgubila novčanik, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari