NOVO ŽARIŠTE?

DRAMA U SABORU: SDP-ov Vidović obolio od covida, a u srijedu je bio na Odboru za nacionalnu sigurnost sa 20-ak zastupnika

04.09.2020., Zagreb - Sabor je 2. sjednicu nastavio raspravom o prijedlogu zakona o izvrsavanju kazne zatvora. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Prisutni su bili i glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj-Šipek, šefica USKOK-a Vanja Marušić, glavni ravnatelj policije Nikola Milina, šef kriminalističke policije Antonio Gerovac te šef SOA-e Daniel Markić

U srijedu je u Hrvatskom saboru održana zatvorena sjednica saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost koja je trajala dva sata. Danas se doznalo da je SDP-ovac koji je nazočio sjednici, Franko Vidović, zaražen koronavirusom. Čeka se odluka epidemiologa o tome kakvu će mjeru odrediti za ostale sudionike sastanka, javlja N1 koji je doznao i da je na sjednici bilo govora o curenju informacija u aferi Janaf.

Na sjednici je bilo dvadesetak sudionika, boravili su u zatvorenom prostoru i raspravljali oko dva sata. Pitanje je sada hoće li svi oni završiti u samoizolaciji.

Sada kod kuće čekaju daljnje upute

Prisutni su bili i glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj-Šipek, šefica USKOK-a Vanja Marušić, glavni ravnatelj policije Nikola Milina, šef kriminalističke policije Antonio Gerovac te šef SOA-e Daniel Markić.

Zastupnici su reporterki N1 rekli kako je tajnica Odbora sve sudionike kontaktirala te im rekla da ostanu kod kuće i čekaju upute epidemiologa. (net.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari