KAMO IDE DRŽAVA?

Video | Dretar izazvao smijeh HDZ-ovaca i koalicije pa im odgovorio: ‘Vi Duracell zečići…’

Drele ističe kako on nije član vladajuće koalicije i ne sudjeluje u donošenju odluka koje bi RH trebale voditi u dobrom smjeru. ‘To što mi predlažemo ćemo predložiti, kada će doći vrijeme’, kaže

Tijekom Akutalnog prijepodneva u Saboru, premijera je za komentar tražio Davor Dretar Drele koji se osvrnuo na podatke Eurostata o iseljavanju iz Hrvatske, ali i poskupljenjima što stambenih prostora što prehrambenih proizvoda.

Premijer se osvrće na uspjehe Hrvatske, a onda proziva i Dreleta, ali i čelnika SDP-a Peđu Grbina gdje kaže da ispada da zbog medijskog ozračja država ide u krivom smjeru. “Ja bih molio da mi kažete koji je to smjer”, moli ih potom obojicu i kaže da ne zna što je smjer ako to nisu euro i Schengen. Govori i da je danas najvažnije znati.

Drele ističe kako on nije član vladajuće koalicije i ne sudjeluje u donošenju odluka koje bi RH trebale voditi u dobrom smjeru. “To što mi predlažemo ćemo predložiti, kada će doći vrijeme”. U tom trenutku nasmiju se zastupnici s dijela Sabornice gdje sjede HDZ-ovci i koalicija pa im Drele kaže: “Drago mi je da ste se nasmijali, vi drago ljudi, vas 77 Duracell zečića koji ste klimali jednoga petka, a onda u ponedjeljak shvatili da mjera za roditelje njegovatelje odjednom fantastična”, kaže, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari