KAMO IDE DRŽAVA?

Video |Dretar izazvao smijeh HDZ-ovaca i koalicije pa im odgovorio: ‘Vi Duracell zečići…’

Idi na originalni članak

Drele ističe kako on nije član vladajuće koalicije i ne sudjeluje u donošenju odluka koje bi RH trebale voditi u dobrom smjeru. ‘To što mi predlažemo ćemo predložiti, kada će doći vrijeme’, kaže

Oglas

Tijekom Akutalnog prijepodneva u Saboru, premijera je za komentar tražio Davor Dretar Drele koji se osvrnuo na podatke Eurostata o iseljavanju iz Hrvatske, ali i poskupljenjima što stambenih prostora što prehrambenih proizvoda.

Premijer se osvrće na uspjehe Hrvatske, a onda proziva i Dreleta, ali i čelnika SDP-a Peđu Grbina gdje kaže da ispada da zbog medijskog ozračja država ide u krivom smjeru. “Ja bih molio da mi kažete koji je to smjer”, moli ih potom obojicu i kaže da ne zna što je smjer ako to nisu euro i Schengen. Govori i da je danas najvažnije znati.

Drele ističe kako on nije član vladajuće koalicije i ne sudjeluje u donošenju odluka koje bi RH trebale voditi u dobrom smjeru. “To što mi predlažemo ćemo predložiti, kada će doći vrijeme”. U tom trenutku nasmiju se zastupnici s dijela Sabornice gdje sjede HDZ-ovci i koalicija pa im Drele kaže: “Drago mi je da ste se nasmijali, vi drago ljudi, vas 77 Duracell zečića koji ste klimali jednoga petka, a onda u ponedjeljak shvatili da mjera za roditelje njegovatelje odjednom fantastična”, kaže, prenosi Danas.hr.

Exit mobile version