U ZAGREBU

Dvojica muškaraca upustili se u seksualni klinč na klupi kraj Policijske akademije; Policija kaznila obojicu!

Ilustracija: Miranda Cikotić/Pixsell

Nesvakidašnja situacija dogodila se kod Policijske akademije u Zagrebu. Naime, dvojica muškarca upustila su se u seksualni klinč na klupici upravo preko puta Akademije, a zaustavili su ih policajci.

Muškarci su umirovljeni 69-godišnji Zagrepčanin i malo mlađi Karlovčanin, koji su zaradili optužne prijedloge zbog vrijeđanja i omalovažavanja moralnih osjećaja građana nakon čega ih je Općinski prekršajni sud u Zagrebu kaznio sa 750 kuna, piše Jutarnji list.

‘Bio sam pijan toga dana’

Obojica su morala prenoćiti u policijskoj postaji dok alkohol nije izašao iz njih, a vrijeme provedeno pod policijskim nadzorom im je umanjilo za 600 kuna iznos koji moraju platiti. Također, svaki mora nadoknaditi i 300 kuna sudskih troškova.

VIDEO DANA:

Cijeli događaj opisao je 69-godišnji muškarac.

“Toga dana bio sam pijan. Sjedio sam na klupi kada mi je prišao jedan, meni nepoznati muškarac, a koji je također bio u alkoholiziranom stanju. Mi smo naprosto izgubili kontrolu nad svojim ponašanjem od alkoholiziranosti te me doista oralno zadovoljavao. Iskreno mi je žao. Tog muškarca kasnije nikada nisam vidio.

Nisam sklon takvom ponašanju, ali zbog alkoholiziranosti nisam bio svjestan svojeg neprimjerenog ponašanja. Zapravo, ‘osvijestio’ sam se tek kad su do nas došli policajci te nas upozoravali da prestanemo s nedoličnim ponašanjem”, posramljeno je u sudnici rekao zagrebački umirovljenik. Također, molio je za blažu kaznu jer ima mala primanja od kojih uzdržava suprugu s invaliditetom, prenosi Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj