E TO JE ŠEF! Direktor jedne hrvatske tvrtke vodi sve svoje zaposlenike na Kanare!

Tako je odlučio osnivač Bellabeata Sandro Mur koji je zbog zagrebačkih vrućina tijekom ljetnih mjeseci koji su, kako kaže, ionako neproduktivni, odlučio cijeli tim svojih zaposlenika voditi na Kanarsko otočje

Neki će zaposlenici ljeto provesti u gradskom asfaltu pokušavajući proživjeti nesnosne vrućine do godišnjeg odmora, a zaposlenici hrvatsko-slovenskog start-upa Bellabeat će se ‘hladiti’ na Kanarskim otocima.

Tako je barem odlučio osnivač Bellabeata Sandro Mur koji je zbog zagrebačkih vrućina tijekom ljetnih mjeseci koji su, kako kaže, ionako neproduktivni, odlučio cijeli tim svojih zaposlenika voditi na Kanarsko otočje.

sandro mur

Foto: Facebook (Sandro Mur)

“Uvijek sam na Facebooku gledao fotografije vlasnika nekih kompanija kako putuju na egzotične lokacije. I ja sam želio biti na tim mjestima, ali to zbog rada kompanije nisam mogao izvesti jer jednostavno nije fer prema cijelom timu. Stoga smo odlučili promijeniti model i stvoriti situaciju – ili idu svi ili ne ide nitko. Budući da su zagrebačke vrućine nepodnošljive, a ljetni mjeseci ionako neproduktivni, odlučili smo preseliti cijeli tim na Kanarsko otočje. Bellabeat je tamo zakupio luksuzne vile s bazenima, a svaki član tima ima mogućnost na Kanarima provesti koliko god vremena želi. Radno vrijeme je fleksibilno i svaki zaposlenik može odrediti kada, koliko i kako će raditi”, objasnio je za Index osnivač Bellabeata Sandro Mur.

Bellabeat je tvrtka koja stvara pametne uređaje koji ženama pomažu u praćenju kvalitete života i zdravlja u različitim životnim fazama. U svibnju 2015. godine lansirali su uređaj za praćenje zdravlja žene, pametni nakit, LEAF kojeg su svjetski mediji proglasili jednim od najboljih gadgeta u 2015. godini.
Kristina Trupeljak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari