''IGNORIRA NAS''

Elon Musk predstavio novu Teslu s ”najvećim” ubrzanjem na svijetu! Rimac: ”Nevera je duplo brža!”

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Mate Rimac oglasio se na svojem Facebook profilu i požalio se da ga Elon Musk i dalje ignorira.

“Unatoč tome što nas Elon ignorira (tvrdeći da Plaid ima najveće ubrzanje) – i dalje smo puno brži, imamo gotovo dvostruku snagu, veći akumulator i brže punjenje. Ipak, nevjerojatne performanse za relativno pristupačan obiteljski automobil – postavljajući nove standarde za glavne OEM proizvođače. Bravo Tesla, bravo Elone”, napisao je Mate na profilu, piše Net.hr

‘Samo ću ovo ostaviti ovdje ‘

Musk je sinoć predstavio svoj Tesla S Plaid sedan i potvrdio da ih je već prodao 25. Istaknuo je i da je to “najbrži i najbolji električni automobil na svijetu”. Na predstavljanju S Plaida rečeno je da od nula do 95.6 km/h ubrzava za manje od dvije sekunde. Rimčeva Nevera to ubrzanje postiže za 1.85 sekundi.

Službeni profil Rimac Automobila odgovorio je na tvit Teslinog službenog profila o novom S Plaid modelu koji je pušten u prodaju.

“Samo ću ovo ostaviti ovdje”, tvitano je sa službenog profila Rimac Automobila s pripadajućim videom koji je naslovljen s “Je li Rimac Nevera automobil s najvećim ubrzanjem u serijskoj proizvodnji?”. U tom videu Rimac pokazuje Neveru.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari