PARLAMENTARNI IZBORI 2024.

Euforija u HDZ-u! Skandirali ‘Pobjeda, pobjeda!’ nakon objave rezultata

Photo: Igor Soban/PIXSELL

U Hrvatskoj su danas održani izbori na kojima su građani birali 11. saziv Hrvatskog sabora

Hrvatska demokratska zajednica rezultate dočekuje u izbornom stožeru koji se nalazi u hotelu Westin u Zagrebu. Sva događanja u izbornom stožeru HDZ-a prate i reporterke RTL televizije, Dajana Šošić, Mirjana Posavec i Marina Brcković, piše Net.hr.

U HDZ-u se nakon objave rezultata razlio val oduševljenja. Svi su pljeskali i skandirali ‘Pobjeda, pobjeda!’

Davor Božinović kazao je za RTL u razgovoru s reporterkom Dajanom Šošić da su ovo rezultati koji se broje.

“Ono su bile ankete, u kojima se ne vidi margina. ovo je nešto što ide u smjeru kako smo gledali na prošlim izborima. HDZ sigurno ide prema trećem mandatu i Vladi koju će voditi Andrej Plenković”, kazao je.

“Ono što je meni posebno drago, uvijek se govorilo da HDZ-u ne odgovara velika izlaznost, a ovo je rekordna izlaznost”, kaže. Na pitanje o koalicijskim partnerima, kaže da treba ostaviti to dok semafor ne pokaže zadnje rezultate.

“Čekamo dalje prebrojavanje rezultata ali već sada vidimo da im ništa nije uspjelo. Na kraju će se izbrojati točan broj mandata, ali već ovo je razlog za zadovoljstvo”, kaže.

Kaže da od Milanovića očekuje da će dati mandat izbornom pobjedniku, tko donese 76 mandata. Nije mu to bilo drago niti zadnji put učiniti, ali tolike opstrukcije ne očekujemo”, kaže.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari