MOŽE SE PROĆI JEFTINO

Video | ‘EUROPSKI MALDIVI’ / Ova destinacija je hit: ‘Puno je povoljnije. Cijene su niže. Od hrane, pića, ležaljki, do parkinga…’

Cijene su zbog inflacije mijenjali, ali ovdje se još uvijek može proći jeftino. Više u videoprilogu!

Ceste su loše, autobus za sljedeću lokaciju čeka se malo dulje, ali cestarine za ulazak u zemlju nema pa se, unatoč lošim putovima, mnogi ovdje odlučuju ljetovati.

“Puno je povoljnije. Cijene su niže. Od hrane, pića, ležaljki, do parkinga. Kada bismo gledali smještaj za dvije osobe – tjedan dana u Hrvatskoj sa svime, da ne gledamo svaku lipu bilo bi sigurno dvije tisuće eura, a u Albaniji tisuću eura, a puno sam i rekla”, kaže Teuta Hajdari iz Zagreba za Danas.hr RTL-a.

Nije samo Teuta računala, nego i jedna agencija koja kaže da je za tjedan dana u Albaniji, sa svim troškovima, potrebno 850 eura.

Cijene su zbog inflacije mijenjali, ali ovdje se još uvijek se može proći jeftino.

Cijene kakve pamtimo…

Pizza se na nekim mjestima jede za pet eura, sladoled za 90 centi, a espresso se pije za euro.

Čak i Britanci najavljuju kako će ove godine svi na odmor u Albaniju.

Povoljna su destinacija, ali je li doista toliko lijepo kako tvrdi TikTok, gdje ih od milja nazivaju europskim Maldivima?, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari