NEVJEROJATNO

Čiste led – u lipnju! Pogledajte nestvarne fotografije s istoka Hrvatske

Screenshot: 034portal.hr

Snažno nevrijeme praćeno jakim vjetrom i tučom pogodilo je jučer oko 16 sati područje Požege i okolnih mjesta, a požeška služba civilne zaštite potvrdila je da zasad nema dojava o ozlijeđenim osobama.

Nevrijeme koje je u petak poslijepodne pogodilo Požegu i okolicu uzrokovalo je štetu na kućama i automobilima, a dio grada i okolnih naselja ostao je bez električne energije, izvijestilo je Ravnateljstvo civilne zaštite. Županijski centri 112 Požega i Osijek i dalje primaju dojave o nastalim štetama zbog oštećenih krovova i poplavljenih kuća, oštećenih vozila, srušenog drveća i električnih stupova, piše Index.

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Jako nevrijeme najviše štete izazvalo je u samom gradu Požegi i naselju Treštanovci.

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Bez električne energije ostali su dio grada Požege i okolna naselja Eminovci, Tekić, Svetinja, Šeovci, Ramanovac, Bertelovci, Ramanovci, Šeovci, Turnić, Jakšić i Treštanovci.

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Led veličine oraha lomio je sve pred sobom, stradale su obiteljske kuće, vozila, ratarske i voćarske kulture. Ceste u nekim mjestima bile su u potpunosti prekrivene ledom, i to s više centimetara leda! Stanovnici su lopatama uklanjali led s ceste, i to u kratkim hlačama i kratkim majicama jer je odmah nakon prolaska nevremena zasjalo sunce i ugrijalo na gotovo 30 stupnjeva.

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari