FOTO: LOŠINJ – OTVARA SE HOTEL ALHAMBRA Stara austrougarska građevina u uvali Čikat pretvorena u biser turizma

Nakon hotela Bellevue te vile Hortensie, svoja vrata gostima otvara još jedna stara austrougarska građevina u uvali Čikat na otoku Lošinju. Riječ je o luksuznom hotelu Alhambra, članu uspješnog hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas, Jadranka grupe, čijom obnovom je uspješno zaokružena prva faza  investicijskog ciklusa u uvali Čikat, a koja je danas prva uvala s ponudom i uslugom na razini visokih 5 zvjezdica.

A5757

Boutique Hotel Alhambra sofisticirani je hotel s pet zvjezdica i član prestižne grupacije Small Luxury Hotels of The World. Hotel Alhambra s vilom Augusta čini jedinstveno mjesto na kojem se duh aristokratskog vremena savršeno sjedinjuje s modernom udobnošću i vrhunskom uslugom.

A5758

„Otvaranjem Alhambre uspješno je završena prva faza investicijskog ciklusa u uvali Čikat koja svojim gostima nudi uslugu na razini visokih 5 zvjezdica. Zahvaljujući tome Mali Lošinj je pronašao svoje mjesto na svjetskoj karti omiljenih turističkih odredišta, što potvrđuju i ovogodišnji rezultati te dobre najave za posezonu. Također, iznimno smo zadovoljni brojem noćenja u hotelu Bellevue, osobito ako uzmemo u obzir da mu je ovo prva sezona budući da je otvoren polovicom srpnja prošle godine.“ izjavio je Goran Filipović, član Uprave Jadranke.

A5760

U novootvorenoj Alhambri gosti imaju priliku uživati u vrhunski opremljenih 36 delux soba i 15 suitova koji predstavljaju idealan spoj duha carskog austrougarskog vremena i modernog luksuza. Gostima su na raspolaganju restoran s vrhunskom gastro ponudom, lobby bar, vinoteka, knjižnica, draguljarnica te vrhunski opremljena wellness oaza.

Gosti imaju mogućnost, osim relaksacije u stoljetnoj borovoj šumi alepskog bora, uživati u unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom, finskoj ili turskoj sauni te u posebno osmišljenim ritualima – masažama i tretmanima njege lica i tijela s mirisima i aromama Lošinja.

A5759

Kako bi gosti imali mogućnost apsolutnog uživanja tijekom odmora, na raspolaganju su im usluge poput 24-satne posluge u sobu, concierga te wellnesa u sobi.

Povrh toga, tu je i gourmet ponuda koja sadrži isključivo birane delicije i pomno biranu listu najboljih pića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari