Navijačka atmosfera i u Bruxellesu: Predsjednica na summitu podijelila hrvatske dresove!

Predsjednica se, između ostalih, susrela i s premijerkom Islanda Katrín Jakobsdóttir, a koja je poručila da će Island danas navijati za Hrvatsku

Danas je u Bruxellesu započeo dvodnevni summit NATO-a na kojem je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić će u srijedu i četvrtak, na ministarskoj sjednici država članica NATO-a razmotriti aktualna politička i sigurnosna pitanja s osobitim naglaskom na projekciju stabilnosti u južnom susjedstvu NATO-a i borbu protiv terorizma.

Ministrica Pejčinović Burić sudjelovat će, među ostalim, i na sastanku ministara vanjskih poslova Globalne koalicije za borbu protiv ISIL-a/Da’esh-a. Sastanci se održavaju u okviru summita NATO-a. Sudjelovat će i ministar obrane Damir Krstičević te general zbora Mirko Šundov.

Kako doznajemo, predsjednica se, između ostalih, susrela i s premijerkom Islanda Katrín Jakobsdóttir, a koja je poručila da će Island danas navijati za Hrvatsku.

Predsjednica je uoči NATO summita u Bruxellesu poklonila hrvatske dresove i američkom predsjedniku Donaldu Trumpu te britanskoj premijerki Theresi May, a to je objavila i na svojem Twitter profilu.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari